Skip to content

INNSYNSBESKYTTELSE TIL BIL


Leveres innen 3-7 virkedager

Alle priser er inkl.
Mva og frakt

Gjør det selv
om 15 minutter

Sikker betaling

Made in Sweden

HOLD UAUTORISERTE PERSONER UNNA VERDISAKER I BILEN

Bruker du ofte bil til jobb? Kanskje du lagrer verdifulle ting i bilen – alt fra dyre driller til komplekse samlinger med prøver og ulike former for teknologier. Firmabiler, bedriftsbiler og varebiler kan noen ganger tiltrekke seg feil type mennesker. Et raskt blikk fra en forbipasserende person er nok for å forstå hvilke verdisaker som er i bilen.

Solarplexius insynsskydd till bil monterat på en Volkswagen transporters bilrutor från sidan

INNSYNSBESKYTTELSE OG SKJERMER

Ifølge Politiet er biler med innsynsbeskyttelse eller tonede vinduer tryggere og mindre utsatt for innbrudd, sammenlignet med lignende modeller uten innsynsvern. Solarplexius innsynsbeskyttelse beskytter ikke bare kjøretøyet ditt, men gjør det nesten umulig å se inn fra utsiden. Velg om du skal montere innsynsbeskyttelse i ett enkelt vindu, for eksempel bakvinduet, eller på alle av kjøretøyets vinduer. Du vil ikke få noen av boblene eller ripene, som ofte oppstår når du monterer innsynsfilm.

insynsskydd för företagsbilar och leasing bilar

PERSONVERN FOR FLERE BILER

Leter du etter en komplett løsning for din bedrift?
Våre forhåndskuttede innsynsbeskyttelse for bil er spesielt populære blant bedriftskunder. Dette da de lett kan demonteres i leasingbiler når det er på tide å erstatte bilen med et nytt kjøretøy, uten å forårsake skade på interiøret

Leter du etter ny smittevernsvegg for mottak eller kontorer?
Hos Solarplexius har vi alt fra solbeskyttelse til smittevernsvegger for bedrifter. Vi kommer tilbake til deg så snart som mulig med et tilbud. Hvis du har spørsmål, kan du kontakte vår support.

BLI FORHANDLER

Vi i Solarplexius jobber kontinuerlig med å finne flere forhandlere og partnere for å øke bevisstheten om vår unike innsynsbeskyttelse for biler. Hvis du vil bli forhandler, sender du inn en søknad nedenfor med informasjon. Helst så detaljert som mulig.

Som forhandler må du ha:
-En virksomhet innen biler, bildeler eller biltilbehør og utstyr
-En aktivitet innen dyr, dyretilbehør, bilartikler til dyr
-En virksomhet innen barneartikler, barneartikler til biler
-En virksomhet innen camping, campingartikler, bobil/caravantilbehør
-En målsetting om å jobbe med utgangspunkt i Solarplexius sin visjon og verdier

Når vi har mottatt søknaden din, kommer vi tilbake med vedtak så snart som mulig.

KJAPP LEVERING!

Solarplexius innsynsbeskyttelse og smittevernsvegg er klare for umiddelbar levering til deg.
Neste arbeidsdag etter din bestilling produserer vi din solskjerming eller smittevernsvegg i vår fabrikk i Linköping og de leveres innen 3-7 dager. Fordi vi har egen produksjon garanterer vi at dine varer sendes umiddelbart. Frakt er alltid inkludert i prisen.