Skip to content

SOTING AV BILRUTER
MED SOLARPLEXIUS


SOTING AV BILRUTER LAGET I 1 MM PC

Å sote vinduer med Solarplexius er mange ganger bedre enn solfilm. Det er flere grunner til å sote bilvinduene. Først og fremst vil du redusere varmen for å skape et mer komfortabelt bilklima for deg og passasjerene dine.

I tillegg ønsker du å tone vinduer for å motvirke gjennomsiktighet i bilen, noe som reduserer risikoen for innbrudd. Ved å tone vinduer får bilen også et kulere utseende.

SOTING AV RUTER UTEN VERKTØY

Når du toner bilrutene med Solarplexius, trenger du ikke noe verktøy. Vår ferdigkuttede soting i polykarbonat er plassert bak bilens interiør og ved hjelp av små klips. Antall vinduer du vil tone avgjør hvor lang tid det tar å installere Solarplexius soting av ruter på bilen din, men det tar vanligvis ikke lenger enn 15 minutter. Du får en perfekt tilpasset soting for bilvinduene dine takket være at vår soting for biler er ferdigkuttet til akkurat din bilmodell. En annen fordel med å tone dine bilruter med Solarplexius er at du ikke kan få synlige riper utenfra, dersom noen ved et uhell skulle ripe opp vinduet på innsiden. Materialet er nedtonet og uknuselig.

TONEDE RUTER FOR OVER 4 500 BILER

Når du bestiller hos oss, er din ferdigkuttede soting av ruter til bil produsert spesielt for deg. Din ferdigskårne toning er produsert spesielt for deg når du legger inn bestillingen. Du trenger ikke å kutte eller justere noe selv. Vi produserer soting av bilruter til mer enn 4500 forskjellige bilmodeller og utvalget oppdateres kontinuerlig med nye og eldre kjøretøy. På grunn av egen produksjon i Sverige kan vi alltid levere raskt – du vil sannsynligvis få din ferdigskårne soting til bilen din innen 3-7 virkedager, med pris på soting av ruter fra 750 kr per vindu inkludert mva. Frakt er alltid inkludert i prisen. Hvis du ikke finner din bilmodell i vår bilsøker, send en e-post eller ring vår kundeservice så hjelper vi deg med en gang.