Skip to content

BESKYTT BARN MOT DIREKTE SOLLYS


sugpropp solskydd monterat på bilrutan

SOLBESKYTTELSE FOR KJØRETØY SOM HJELPER

Barn er ekstra følsomme for varme. De kan lett føle seg uvel fordi kroppene deres produserer mer varme i forhold til kroppsstørrelsen, sammenlignet med voksne. Deres evne til å svette er heller ikke fullt utviklet. Unngå at barnet får heteslag ved å beskytte barnets hode mot direkte sollys gjennom bilvinduene. Forhåndskuttede solskjermer fra Solarplexius har en høy UPF (Ultrafiolett beskyttelsesfaktor). Du slipper bryderiet med solbeskyttelse av sugeplugger.

En tjuv med ficklampa och mask som försöker stjäla en bil utan tonade rutor

PERSONVERNSKJERM FOR BIL

Ved å montere Solarplexius solbeskyttelse skaper du et komfortabelt bilklima for deg og  passasjerene dine. I tillegg stopper Solarplexius innsynsbeskyttelse alt av innsyn på vinduene som får påmonteres solbeskyttelse, noe som reduserer risikoen for innbrudd i bilen. Solarplexius solbeskyttelse vindu bil gir også bilen din et penere utseende. Med Solarplexius solbeskyttelse i bil unngår du riper og bobler, som ofte oppstår når du installerer solfilm.

RASK LEVERING

Solarplexius forhåndskuttede solbeskyttelse er klare for umiddelbar levering til deg som kunde neste arbeidsdag. Etter at du har bestilt produserer vi din solbeskyttelse for bilen din på fabrikken vår i Linköping. Pakken forlater oss om ettermiddagen. Bestillingen din blir deretter sendt til ditt lokale postkontor. Ettersom vi har vår egen produksjon, går vi aldri tom for varer. Vi garanterer at varene dine sendes umiddelbart. Frakt er alltid inkludert i prisen.