Skip to content

solskjerming til bil

TONE VINDUENE LETTERE EN MED SOLFILM


SOLSKJERMING TIL BIL LAGET I 1MM PC

I motsetning til solfilm er Solarplexius solskjerming et hardt, fleksibelt ark i polykarbonat. Materialet er uknuselig og kan bøyes. Vår solskjerming til bil er konsekvent tonet. Lysoverføringen er på 10%. Med ferdigskåren solskjerming fra Solarplexius på bilen din kan ingen se inn. Du oppnår derfor full personvern i bilen. Med vår solskjerming til bilen din kan sjåføren derimot se ut. Du oppnår de samme egenskapene som når du bruker en vanlig solfilm til bil. Du oppnår redusert varme og fjerner ca. 90% av direkte sollys. Solskjerming til bil er kollisjonstestet av svenske VTI og godkjent av tyske TÜF.

Leveres innen 3-7 virkedager

Alle priser er inkl.
mva og frakt

Enkel å montere på 15 minutter

Sikker betaling

Made in Sweden

tonad bilruta från solarplexius

MONTER SOLSKJERMER FOR BILER ENKELT OG RASKT

Du trenger ikke verktøy for montering, for de fleste bilmodeller. Vår ferdigkuttede solskjerming bil plasseres bak bilens faste interiør og holdes på plass med små klips. Avhengig av antall vinduer du ønsker å tone, kan du montere Solarplexius solskjerm på bilen din i løpet av ca. 15 minutter. Takket være at våre solskjermer for biler er ferdigkuttet til akkurat din bilmodell, får du en perfekt tilpasset toning for bilvinduene dine.

INGEN LIM, INGEN BOBLER, INGEN RIPER

Montering av en solfilm er ikke lett. Mange opplever problemer i forbindelse med bruk av vann, såpe og lim. Det å montere en solfilm slik at den dekker hele bilvinduet og samtidig få et resultat uten bobler, er ingen enkel oppgave. Med Solarplexius solskjerming til bilen din slipper du alt dette. Solarplexius leveres forhåndsskåret og tilpasset hver unike bilmodell. Solarplexius solskjerm gir ikke synlige riper utenpå vinduet, om du uheldigvis skulle ripe vinduet ditt på innsiden. Materialet er gjennomtonet og uknuselig.

med och utan solarplexius tonade rutor på din bil

SOLSKJERMING FOR OVER 4 500 BILER

Etter bestilling blir Solarplexius solskjerming tilpasset og produsert spesielt til din bil. Du trenger ikke å kutte, klippe eller justere noe selv. I de fleste tilfeller trenger du ikke demontere noe fra bilen. Vi har forhåndskuttet solskjerming til mer enn 4500 forskjellige bilmodeller. Sortimentet vårt oppdateres kontinuerlig med solskjerming til både nye og eldre biler. Hvis du ikke finner din bilmodell kan du sende e-post eller ringe vår kundeservice, så hjelper vi deg.

exporterar solskydd till bilar över hela europa

OVER 500 000 FORNØYDE KUNDER

Solarplexius ble etablert i 1988 i Linköping. Siden den gang har vi ikke bare økt omsetningen i Sverige, men eksporterer Solarplexius solskjerming til hele 12 land i Europa. Dette har gjort det mulig å levere solskjerming til over 500 000 fornøyde kunder over hele verden. Vi produserer våres solskjerming i Linköping.

REDUSER VARME OG GJENNOMSIKTIGHET

Den største grunnen til at folk bruker solskjerming på bilvinduene er at de ønsker å redusere varmen og motvirke gjennomsiktighet i bilen. Ved å montere solskjerming på bilen din skaper du et mer behagelig bilklima der du og passasjerene dine får en mer behagelig biltur. Solarplexius solskjerming for biler stopper 90 % av det direkte sollyset og reduserer varmen betraktelig. I tillegg stopper Solarplexius all gjennomsiktighet på vinduene du velger å tone. Dette reduserer risikoen for innbrudd og gir bilen et penere utseende.

Insynsskydd monterat på en Vivaro företagsbil

PERFEKT LØSNING FOR BEDRIFTER

Solskjerming kan være en god løsning for bedriftsledere og andre ansatte, som kjører mye bil i arbeidstiden. Mange arbeidstakere har ofte verktøy, tester, laptop og andre verdisaker i bilen. Å bruke solskjerming i bilen bidrar til å oppnå personvern på bilvinduet. En slik personvern bidrar til å redusere risikoen for innbrudd og tyveri. Ettersom det er veldig vanskelig å se gjennom Solarplexius solskjerming fra utsiden, er det nesten umulig å se inn i bilen.