Skip to content

SOLARPLEXIUS MONTERINGSVEILEDNING

Hvordan montere solarplexius toning til bilen din


FØR DU INSTALLERER SOLARPLEXIUS SOLSKJERMER

Vask og tørk bilvinduene forsiktig, bruk gjerne vindusrenser og et ikke-vevd stoff. Tørk av tonefolien på Solarplexius solbeskyttelse med en lett fuktig klut for å fjerne støv. For å beskytte bilens interiør mot skader/riper under montering, kan du sette maskeringstape på interiøret som beskyttelse. Les de vedlagte monteringsinstruksjonene som følger med forsendelsen. På Solarplexius YouTube finner du tips og videoer for bruk av Solarplexius Volvo, Solarplexius BMW og andre bilmodeller som er aktuelle.

START MED TONING AV BILVINDUENE

Bruk de medfølgende hanskene for å forhindre fingeravtrykk og fettflekker på den ferdigkuttede solbeskyttelse fra solarplexius. Velg ett vindu til å begynne med, og trekk deretter sakte av tonerfolien for å forhindre statisk elektrisitet. Ved montering av solarplexius-solbeskyttelse må de som regel bøyes litt for å ta plass bak bilens vanlige interiør.

Merk at solbeskyttelse fra solarplexus kan bøyes så mye du vil uten at den går i stykker. Start i det dypeste hjørnet av vindue og bøy deretter solbeskyttelse inn i resten av vindue. Gjør deretter det samme med de resterende bilvinduene. Ingen demontering av bilens interiør er nødvendig. Det siste du gjør er å montere solbeskyttelse med den medfølgende monteringsklipsen.

FESTE LISTER

Etter montering må du trekke solbeskyttelsesfilmen bort fra båndet på de medfølgende plaststrimlene. Pass på at fargetonen på vinduene er sentrert og at det ikke er lysoverføringer på bilvinduet. Skyv deretter den flate delen av de vedlagte stripene mellom solskjermen og det indre av bildøren slik at den tykkere delen av stripen hviler mot interiøret. Limet skal festes til Solarplexius toning. 

INSTALLASJON AV TONING PÅ BILVINDU

Solarplexius toning er markedets enkleste toning for bilvinduene dine. Resultatet er alltid perfekt. Du kan også fjerne solbeskyttelse om nødvendig, noe som gjør det veldig enkelt å bruke Solarplexius-solskjerming på bilen din. Bestill toning til bilen din i dag!